Bitcoin Gemiddelde Hash Rate stijgt naar nieuwe ATH als mijnwerkers blijven onaangetast door recente BTC Pullback

Bitcoin

Bitcoin Gemiddelde Hash Rate stijgt naar nieuwe ATH als mijnwerkers blijven onaangetast door recente BTC Pullback

Glassnode analytics provider heeft gemeld dat de Bitcoin gemiddelde hash rate (1-daagse MA) waarde is gestegen naar een nieuwe all-time high.

Ondertussen streeft Bitcoin ernaar om boven de $10.000 te blijven, omdat de mijnwerkers geen last lijken te hebben van deze grote terugtrekking.

Middel (1-daagse MA) Bitcoin hash rate raakt een 156 EX/s ATH

Volgens een grafiek gepubliceerd door het analytisch bureau Glassnode, heeft de waarde van de gemiddelde Bitcoin hash rate (1-daagse MA) een nieuwe recordhoogte bereikt van 156 EX/s sinds 11 mei – de dag dat de derde blok beloningssnede plaatsvond.

BTC.

Op de dag van de loonsverlaging voor de mijnwerkers steeg het gemiddelde BTC-hashtarief tot 152 EX/s, volgens de Glassnode. De totale BTC-hash rate steeg toen tot 121 EX/s en zakte toen plots in tot 90 EX/s.

De huidige stijging van de gemiddelde hasjkoers is aan de gang, ondanks de recente terugtrekking van Bitcoin Profit op de markt; deze is gedaald van $12.000 naar $9.900.

Echter, de vlaggenschipvaluta is er weer in geslaagd om het $10.000 niveau te overtreffen en doet nu zijn best om boven deze steunlijn te blijven.

CMBI Bitcoin Hash Rate Index gaat omhoog

Een historisch hoog hasjtarief betekent dat de mijnwerkers blijven werken ondanks het feit dat ze een deel van hun inkomen verliezen aan de daling van de BTC.

Dit wordt bevestigd door de grafiek die CoinMetrics deelde op haar Twitter pagina, die de CMBI Bitcoin Hash Rate Index vermeldt. De snelheid van de blokproductie is indicatief voor een gezond netwerk.

Verder geeft een hoge hash rate Bitcoin een grotere kans om tot 51 procent van de aanvallen te weerstaan.

„Bitcoin-mijnwerkers lijken ongefundeerd door de recente terugval in de markten, en blijven hash produceren op recordhoogte.“

BTC.

BTC-transactienummer is bijna 30 procent hoger

Glassnode heeft ook de boodschap verspreid dat twee andere fundamentele BTC-ketenmetingen een grote stijging hebben laten zien.

Het aantal Bitcoin-transacties (1-daagse MA) is de afgelopen vierentwintig uur aanzienlijk gestegen en is nu gelijk aan 13.667.500-a 28,2 procent ten opzichte van de vorige waarde van 10.664.375.

Het transactievolume van Bitcoin (1-daagse MA) is ook gestegen tot een 1-jarige hoogte, en bereikt het 130.110.626 BTC-niveau.

Back To Top