BITCOIN GEZICHTEN „AGRESSIEF VERKOPEN“ ALS STIEREN PROBEREN OM $11.200 WEERSTAND TE VERBRIJZELEN.

Bitcoin

BITCOIN GEZICHTEN „AGRESSIEF VERKOPEN“ ALS STIEREN PROBEREN OM $11.200 WEERSTAND TE VERBRIJZELEN.

    • Bitcoin’s prijs heeft zich de afgelopen dagen verzameld, met de vurige verdediging van de kopers van de lagere 10.000 dollar regio als katalysator voor een serieus momentum
    • Dit momentum leidde de cryptocurrency zo hoog als $11.200 eerder deze ochtend voordat het een snelle verwerping onder ogen zag
    • Het prijsgebied tussen $11.000 en $11.300 is lang een sterk gebied van weerstand geweest voor de cryptocurrency
  • Sommige analisten en beleggers merken op dat de agressieve verkoopdruk hier het voor BTC moeilijk kan maken om op korte termijn hogerop te komen
  • Als het niet lukt om hoger te duwen, kan deze verkoopdruk de kracht van de stieren uithollen en een scherpe neerwaartse beweging op gang brengen

Bitcoin en de geaggregeerde cryptocurrency markt hebben de laatste tijd een duidelijke richtingloosheid gemist. Hoewel BTC zijn recente dieptepunten heeft opgepikt en enkele tekenen van sterkte vertoont, blijkt de weerstand net boven het huidige prijsniveau moeilijk te overwinnen.

Hoe het blijft reageren op de verkoopdruk die tussen $11.000 en $11.300 wordt gevonden, zal waarschijnlijk zijn vooruitzichten op korte termijn bepalen.

Een afwijzing zou hier grimmig kunnen zijn, en er mogelijk voor zorgen dat het op korte termijn een ernstige keerzijde krijgt.

Een analist merkt op dat het gebrek aan vaste biedingen rond het huidige prijsniveau van Bitcoin er wel op lijkt te wijzen dat de kopers zwak beginnen te worden.

BITCOIN RALLIES OPGENOMEN $11.100 ALS VERKOOPPERSOONMAATREGELEN

Bitcoin heeft de afgelopen dagen binnen de bovenste $10.000 regio gehangen, waarbij elke poging om boven de $11.000 te breken met ernstige verkoopdruk werd geconfronteerd.

De intensiteit van de verkoopdruk hier heeft in het verleden een aantal opmerkelijke afwijzingen gekatalyseerd en belemmert nog steeds de groei ervan.

Op het moment van schrijven is Bitcoin Method iets meer dan 1% gestegen tegen de huidige prijs van $11.080,

Hoewel de stieren hier enige stabiliteit vestigen, moeten ze de bovengrens van dit verzetsgebied met $11.300 nog doorbreken.

ANALYST: BTC FACING AGGRESSIVE SELLING PRESSURE AS PRICE RALLIES

Terwijl we het over deze laatste uptrend hebben, begint een analist uitgelegd dat Bitcoin onder agressieve verkoopdruk komt te staan.

Dit zou de cryptokringen kunnen tegenhouden om op korte termijn een significant verder momentum te zien.

„Een goede hoeveelheid agressieve verkoop hier. Als we weer boven 11170 kunnen handelen, zien we een mooie knijpbeweging, anders is het bod hier wat minder stevig,“ zei hij terwijl hij wees op de onderstaande grafiek.

Hoe de geaggregeerde markttrends in de komende week zouden kunnen afhangen van de sterkte die wordt uitgedrukt in de aankomende wekelijkse kaarssluiting van Bitcoin.

Back To Top