Coinbase’s COIN-aandelenhandel op Nasdaq kent een moeilijke start

Bitcoin

Coinbase’s COIN-aandelenhandel op Nasdaq kent een moeilijke start

Vroege prijsactie van de Coinbase-aandelennotering op de Nasdaq onthult vluchtige reactie van handelaren.

De handel in Coinbase’s COIN-aandelen op de Nasdaq is al begonnen na weken van anticipatie na de aankondiging van de directe notering van de Amerikaanse beursgigant

COIN begon aanzienlijk hoger te handelen dan de referentieaandelenprijs van $ 250 die Nasdaq had toegewezen voordat de markt openging, en steeg snel tot ongeveer $ 430. De prijs daalde echter sterk binnen de eerste paar minuten na de handel en staat op het moment van publicatie op $ 381.

Toch is COIN met ongeveer 55% gestegen, waardoor de waardering van de Amerikaanse crypto-uitwisselingsgigant iets minder dan $ 100 miljard bedraagt.

Enthousiasme voor COIN-blootstelling is ook duidelijk bij cryptohandelaren, te oordelen naar de voorlopige volumecijfers van Binance en FTX

Beide cryptobeurzen bieden gebruikers toegang tot Coinbase-aandelen die worden verhandeld tegen stablecoins. Pre-IPO tokenized voorraad prijs voor Coinbase op FTX is neergestort van $ 643 naar $ 410 op het moment van publicatie.

Zoals eerder gemeld door Cointelegraph, hebben marktcommentatoren opgemerkt dat de Coinbase-notering op Nasdaq een „keerpunt“ is voor de cryptomarkt als geheel. Er is zelfs sprake van dat COIN qua populariteit binnen en buiten de cryptocurrency-ruimte zou kunnen wedijveren met Bitcoin ( BTC ) .

Ondertussen gaat de huidige bullish opmars in de crypto-ruimte nog een dag door, waarbij de totale marktkapitalisatie de afgelopen 24 uur met 4% is gestegen.

Back To Top